Tietoa terapia-asiakkaille

Luotettava ja turvallinen työkalu terapian toteuttamiseen

Me mahdollistamme sulavan terapiaprosessin ensimmäisestä yhteydenotosta aina laskujen maksamiseen saakka.

Mikä on Brightlife Flow?

Brightlife Flow on suomalainen alustapalvelu, joka on kehitetty mielenterevysammattilaisten, kuten psykoterapeuttien, psykologien ja lyhytterapeuttien, sekä heidän asiakkaidensa tarpeet huomioiden. Brightlife Flow’n tarkoituksena on mahdollistaa helppo ja vaivaton terapiatyöskentely asiakkaan ja terapeutin välillä ja tuoda terapiapalvelut tasapuolisesti kaikkien saataville sijainnista riippumatta.

Tarvitseeko minun ladata jokin sovellus, että voin käyttää Brightlife Flow’ta?

Ei tarvitse. Brightlife Flow toimii internetselaimessa, joten sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta. Brightlifea voit käyttää joko tietokoneella, älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Tarvitset ainoastaan pankkitunnukset tai Mobiilivarmenteen rekisteröitymistä varten.

Miksi rekisteröityminen on tärkeää?

Rekisteröityminen Brightlife Flow -alustalle on tärkeää, jotta pääset aloittamaan terapiatyöskentelyn terapeuttisi kanssa. Rekisteröitymisen jälkeen voit lähettää viestejä terapeuttisi kanssa alustan kautta, osallistua etätapaamisiin sekä kommunikoida terapiatyöskentelyyn liittyvien asioiden osalta. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa, se vie vain 5 minuuttia.

Kuinka tietoturvallisuudesta on huolehdittu?

Brightlife Flow on sertifioitu Valviran A1-luokan potilastietojärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että alustalle on tehty ulkoinen tietoturvallisuusauditointi. Alustalle rekisteröityminen vaatii vahvan tunnistautumisen (joko pankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella), ja kirjautuminen tapahtuu kaksivaihesen tunnistautumisen avulla. Palvelimemme ovat luotettavan suomalaisen yhteistyökumppanin hallinnoimia. Käynteihin mahdollisesti liittyvät potilastietomerkinnät eivät missään vaiheessa tallennu Brightlife Flow -alustalle, vaan mikäli niitä tehdään, ne tallentuvat suoraan Kantaan.

Kokeile Brightlife Flow'ta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Kokeile Brightlife Flow'ta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Kokeile Brightlife Flow'ta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Rekisteröidy jo tänään ja liity Brightlife-terapeuttien mahtavaan joukkoon.

© 2024 Brightlife Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.