Päivitykset

Tutustu uusimpiin ominaisuuksiimme

Tutustu uusimpiin ominaisuuksiimme

Seuraa alta palvelumme päivityshistoriaa. Meille on tärkeää jatkuvasti kehittää Brightlife Flow'ta asiakkaidemme palautteen pohjalta. 🤍

 1. Huhtikuuta 2024

Entistä joustavampi ja tehokkaampi ajanvarauskalenteri oman vastaanoton hallinnointiin

Tutustu tarkemmin päivitykseen yllä olevan videon avulla.

Olemme iloisia voidessamme esitellä uusimman päivityksen ajanvarausjärjestelmäämme ja kalenteriimme, joka tekee aikojen varaamisesta entistä helpompaa ja joustavampaa. Tämä päivitys tarjoaa monia uusia ominaisuuksia, jotka tekevät ajanvaraamisesta sujuvampaa niin terapeuteille kuin terapia-asiakkaille.Joustavampi sijaintien asettaminen


Terapeutit voivat nyt asettaa tuotteisiinsa joustavammin erilaisia sijainteja. Tämä mahdollistaa sekä etätapaamisten että lähitapaamisten varaamisen ajanvarauskalenterin kautta. Riippumatta siitä, missä terapeutti työskentelee, on asiakkaan helpompi varata häneltä joko etä- tai lähitapaaminen.


Sijaintikohtaiset aikataulut


Nyt terapeutit voivat luoda jokaiselle sijainnille omat varattavat ajat. Tämä tekee oman vastaanoton ja ajanvarauskalenterin hallinnasta helpompaa, erityisesti silloin kun terapeutti työskentelee useammassa eri paikassa tai osan viikosta etänä.


Esimerkiksi: Terapeutti haluaa työskennellä alkuviikon toimistolla ja loppuviikon etänä. Nyt hän voi luoda yhden tuotteen ajanvarauskalenteriin, jossa asiakkaat voivat valita etä- tai lähitapaamisen. Terapeutti voi määrittää etätapaamiselle ja lähitapaamiselle omat varattavat ajat, joten asiakkaat näkevät vapaat ajat sen mukaan, missä sijainnissa tapaaminen halutaan järjestää.


Hallinnoi varattavia tuotteita asiakkaiden mukaan


Terapeutit voivat nyt määrittää, ketkä kaikki voivat varata aikoja ajanvarauskalenterin kautta. Samalla kun terapeutti julkaisee ajanvarauskalenterissaan palveluita, hän pystyy samalla määrittämään, pystyykö aikoja varaamaan pelkästään jo olemassa olevat asiakkaat sekä uudet asiakkaat Tämä tekee ajanvarauksien hallinnoinnista sekä tekemisestä selkeämpää sekä terapeuteille että asiakkaille.


Entistä nopeampi kalenteri kokemus


Kuuntelimme palautettanne ja olemme iloisia ilmoittaessamme, että olemme korjanneet nyt käyntikalenterin nopeutta. Antamanne palautteen perusteella huomasimme, että kalenteri oli hidastunut, ja nyt kalenteri toimii entistä sujuvammin.Muita pieniä korjauksia, mutta isoja parannuksia


 • Lisäsimme varoituksen, jos palveluun syöttää salasanan väärin useita kertoja.

 • Lisäsimme mahdollisuuden syöttää reskontraan tiedostoja myös excel-muodossa.

 • Tapaamisten muistutus sähköpostiviestissä näkyy maininta, jos tapaamisia on useampi kuin yksi päivän aikana.

 1. Maaliskuuta 2024

Ilmoitusten rajaaminen, kalenterin linkittäminen ja paljon muuta

Picture about our platform
Picture about our platform

Olemme saaneet alkuvuoden aikana paljon uusia terapeutteja alustallemme ja kuulleet runsaasti uusia kehitysideoita. Arvostamme suuresti kaikkea saamaamme palautetta ja toiveita, ja pyrimme toteuttamaan niistä mahdollisimman monet.


Alustalta lähtevien ilmoitusten muokkaaminen


Toimme useita mahdollisuuksia rajoittaa ilmoitusten määrää, jota lähetetään terapia-asiakkaille alustamme kautta. Tämä antaa paremman hallinnan sekä itselle että terapia-asiakkaille tulevista alustan ilmoituksista.

Kalenterin yhdistäminen muihin kalentereihin


Nyt Brightlife-kalenterin voi siirtää ulkoisiin kalentereihin, kuten Googlen, Outlookin ja Applen kalentereihin. Tämä mahdollistaa paremman ajankäytön suunnittelun ja kalenterien synkronoinnin eri alustoilla sekä helpottaa oman vastaanottokalenterin seuraamista päivittäisessä arjessa.

Kalenterimerkintöjen ajankohdan muuttaminen


Paransimme palvelumme oman kalenterin käytettävyyttä mahdollistamalla kalenteritapahtumien ajankohdan muokkaamisen raahaamalla. Tämä tekee tapahtumien hallinnasta nopeampaa ja intuitiivisempaa.Muita pieniä korjauksia, mutta isoja parannuksia


 • Nostimme alustalle ladattavien tiedostojen kokoa, jotta voitte helpommin jakaa ja tallentaa suurempia tiedostoja.

 • KU205 ja KU203 -lomakkeet on nyt eritelty toisistaan erillisille KU206-tilityslomakkeille, mikä helpottaa lomakkeiden käyttöä.

 • Korjasimme ongelman laskujen muokkaamisessa.

 • Ja korjasimme muita pienempiä bugeja alustalla.


 1. Helmikuuta 2024

Lähetä Kelan lomakkeet sähköisesti alustan kautta

Picture descripe e-invoicing feature we launched in our platrform
Picture descripe e-invoicing feature we launched in our platrform

Psykoterapeuttien kauan odottama ominaisuus on vihdoin täällä. Brightlifen kautta voit nyt lähettää Kelalomakkeet sähköisesti suoraan Kelaan ilman tulostelua ja postituksia.

Kela ilmoitti viime loppuvuodesta, että alkaa vastaanottamaan kuntoutuspsykoterapian lomakkeita sähköisesti tammikuusta alkaen. Olemme saaneet paljon palautetta tähän liittyen, ja on mahtavaa päästä tuomaan tämä ominaisuus nyt psykoterapeuttien käyttöön.

Klikkaa tästä opetusvideoon, joka näyttää kuinka luot ensimmäisen verkkolaskusi Kelaan muutamalla klikkauksella. ☀️

 1. Tammikuuta 2024

Tehosta hoitoprosessejasi ja aloita palautetietoinen hoito nyt Brightlife Flow'n avulla

Olemme iloisia voidessamme esitellä teille uuden päivityksen, joka tuo merkittävän lisän terapiaprosessiin. Uusi ominaisuus mahdollistaa hoidon seurannan ja palautetietoisen hoidon entistä tehokkaammin ja vaivattomammin suoraan alustamme kautta.


Vaikka tehtävien lähettäminen asiakkaille oli jo aiemmin mahdollista, olemme nyt lisänneet vastausten visualisoinnin graafien avulla. Tämä helpottaa asiakkaan kehityksen ja edistymisen seurannassa ajan kuluessa sekä antaa arvokasta tietoa ja mahdollistaa entistä yksilöllisemmän hoitosuunnitelman luomisen.

Uskomme, että tämä ominaisuus tuo arvokasta lisäapua terapiatyöhön ja auttaa sinua tukemaan asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu rohkeasti uusiin ominaisuuksiin ja aloita palautetietoinen hoito palvelumme avulla.


Muita pieniä korjauksia, mutta isoja parannauksia


 • Kehitimme asiakassivun käytettävyyttä muuttamalla sen asettelua ja ulkonäköä

 • Korjasimme ongelman profiilikuvien kääntymisen kanssa

 • Kehitimme terapeuttiprofiilien asetuksia ja esikatselua

 1. Tammikuuta 2024

Liitä nyt useampia ammattilaisia saman organisaation alle

Brightlife Flow soveltuu jatkossa myös yrityksille, joissa työskentelee useampi eri mielenterveysammattilainen. Voit jatkossa liittää useamman ammattilaisen saman organisaation alle ja näin huolehtia yhdessä paikassa kaikkien ammattilaisten henkilökohtaisesta laskutuksesta.

Voit lukea lisää organisaatio tuotteesta Hinnoittelu-sivun kautta sekä varata etädemon, jossa kerromme tarkemmin, miten Brightlife Flow voisi olla tukena teidän organisaation matkassa.

Kokeile Brightlife Flow'ta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Kokeile Brightlife Flow'ta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Kokeile Brightlife Flow'ta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Rekisteröidy jo tänään ja liity Brightlife-terapeuttien mahtavaan joukkoon.

© 2024 Brightlife Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.