6. elokuuta 2023 • 2 min lukuaika

Uuden ajanvarauskalenterin avulla yhdistät uusien asiakkaiden yhteydenotot suoraan Brightlife Flow’hun

Antti-Ville Räisänen

Brightlifen perustaja

Uuden asiakkuuden avaaminen ei ole koskaan ollut nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa

Uusi Varauskalenteri-ominaisuus yhdistettynä selkeään ja helppokäyttöiseen käyttöliittymään tekee uusien asiakkuuksien avaamisesta nopeaa ja vaivatonta. Asiakkaat luovat käyttäjätilin varauksen tekemisen yhteydessä, täyttävät tarvittavat tiedot ja varaavat ajan suoraan varauskalenteristasi, minkä jälkeen sinä saat ilmoituksen suoraan alustalla uudesta yhteydenotosta. Sinä ja asiakkaasi voitte olla siis varmoja, että terapiasuhde tapahtuu tietoturvallisessa ympäristössä aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Varauksen yhteydessä asiakkaat hyväksyvät terapeutin määrittelemät peruutusehdot, joten voit turvallisin mielin odottaa seuraavaa tapaamista.

Unohda ruuhkautunut sähköpostilaatikko ja anna asiakkaiden ottaa sinuun yhteyttä suoraan alustalla

Enää ei tarvitse pelätä hukkuvansa uusien sähköpostiviestien alle! Uuden Varauskalenteri-ominaisuuden myötä asiakkaasi ottavat sinuun suoraan yhteyttä alustamme kautta. Lisää vain omille nettisivuillesi linkki varauskalenteriisi ja ala saamaan uusia yhteydenottoja. Tämä sujuvoittaa terapiasuhteen aloittamista sekä sinun että asiakkaasi näkökulmasta.

Varauskalenteri

Muokkaa varauskalenteria juuri sinun tarpeidesi mukaan

Varauskalenterin hallinnointi onnistuu näppärästi Asetukset-sivun kautta. Voit muun muassa helposti määrittää, milloin olet tavoitettavissa, mitä palveluita tarjoat varattavaksi varauskalenterisi kautta sekä minkälaiset peruutusehdot asiakkaan on hyväksyttävä ennen varaamista.

Varauskalenterin asetukset

Pienet, mutta tärkeät parannukset

  • Toimme nettisivuille erillisen sivun, joka sisältää hyödyllistä tietoa terapia-asiakkaille palvelustamme.
  • Korjasimme palveluiden luomista niin, että terapeutti pystyy jatkossa luomaan myös arvonlisäverollisia Kela-palveluita.

Meille on tärkeää, että pystymme tuomaan uusia ominaisuuksia, joita juuri te olette toivoneet. Tavoitteenamme on rakentaa maailman paras työkalu teidän terapeuttien tarpeisiin, ja ilman teitä se ei olisi mahdollista. Iso kiitos siitä, että annatte palautetta palvelun käytöstä! 🧡

Jaa tämä postaus

Jaa Twitterissä Jaa Facobookissa Jaa Linkedinissä